Szállítási Információk

Szállítási feltételek

Figyelem! Szigorúan csak 18. életévüket betöltött megrendelőket tudunk kiszolgálni, azaz a futár, kétség esetén a megrendelő életkorának igazolását kérheti az áru átadása előtt. 18 év alatti személy szeszesital tartalmú csomagot nem vehet át. 
Megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, viszont kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni.

Személyes átvételre is van lehetőség.

Személyes átvétel ingyenesen Budapesten:

Ha a megrendelésénél a személyes átvételt választod, budapesti csomagpontban a kiszállítástól számított 5 nap áll rendelkezésre, hogy átvedd a csomagot. A csomagról  e-mailben vagy telefonon kapsz értesítést, hogy mikor mehetsz érte. A csomagpont szolgáltatása ingyenes. A csomag teljes összegét a csomagpontban készpénzzel tudod kifizetni.

Cím: 
1136 Bp. Pannónia u. 34.
Torony Ingatlaniroda
Nyitva tartás: Egyeztetett időpontban ( Általában hétköznap 12.00 - 16.00 óra között )
Fizetés: Készpénz (Bankkártya elfogadására nincs lehetőség)

 

házhozszállítás díja 1.990 Ft az ország bármely területére. Bruttó 50.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes! A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvenned, de azt csak 18 éven felüli személynek van módunkban átadni. 

Rendelésedet bármely napon, bármely időben feladhatod, rendszerünk azt automatikusan feldolgozza és visszaigazolja. Szállítási határidő általában 3 munkanapon belül. 

Borallvany.hu © 2013